Features PwC, La cafea cu un executiv

ZF/PwC La cafea cu Fady Chreih, CEO Regina Maria: Businessul meu este Regina Maria, nu am un plan de backup, mai am ţinte pe care vreau să le ating

Noi am reuşit să creştem organic, dar şi prin achiziţii, iar înţelegerea mea în privinţa fuziunilor şi achiziţiilor, în privinţa evaluă­rilor unor companii, m-a ajutat în acest proces, care pentru un medic ar fi fost mult mai dificil.

”Noi am reuşit să creştem organic, dar şi prin achiziţii, iar înţelegerea mea în privinţa fuziunilor şi achiziţiilor, în privinţa evaluă­rilor unor companii, m-a ajutat în acest proces, care pentru un medic ar fi fost mult mai dificil. Businessul meu este Regina Maria, nu am un plan de backup, mai am ţinte pe care vreau să le ating”, spune Fady Chreih, CEO Regina Maria, ”La o Cafea Cu” Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România, și directorul editorial al ZF Cristian Hostiuc. 

Puteți citi interviul integral aici.

Fady Chreih are ambiţia ca şi Regina Maria să devină un unicorn, adică să depăşească în valoare 1 miliard de euro. Dacă se va realiza acest lucru, vom vedea în următorii ani, bineînţeles alături de consultanţi care trebuie să evalueze businessul.

Dinu Bumbăcea spune că aceşti consultanţi au rolul de „obiectivizare“, de a vedea lucrurile într-un mod neutru, obiectiv.

Share
Share
Share