30 de ani

Sunt patru elemente care stau la baza unei transformări de succes: strategia care antrenează rezilienţa, abilităţile adecvate ale capitalului uman, modul în care sunt valorificate tehnologiile şi gestionarea costurilor

transformări menite să le adapteze modelul de funcţionare unei noi lumi, guvernate de factori precum digitalizare sau ESG ♦ PNRR reprezintă cea mai importantă oportunitate în acest sens, atât pentru companiile care vor putea primi 2,28 mld. euro pentru investiţii şi dezvoltare, cât şi pentru sectorul public care are nevoie să se digitalizeze şi debirocratizeze. 

 Atât mediul de business, cât şi sectorul public trec în prezent şi totodată urmează să treacă în perioada următoare printr-o serie de transformări menite să le adapteze modelul de funcţionare unei noi lumi, guvernate de factori precum digitalizare sau ESG ♦ PNRR reprezintă cea mai importantă oportunitate în acest sens, atât pentru companiile care vor putea primi 2,28 mld. euro pentru investiţii şi dezvoltare, cât şi pentru sectorul public care are nevoie să se digitalizeze şi debirocratizeze. 

Pentru a putea vedea ce presupune procesul viitor de transformare din companii şi din sectorul public, ZF a discutat cu doi parteneri din cadrul companiei de audit şi consultanţă PwC – Dinu Bumbăcea (country managing partner) şi Mihai Aniţa -, cu Cristian Ghinea, fost ministru al investiţiilor, dar şi cu executivi de top din diferite domenii, respectiv, Ӧmer Tetik, CEO Banca Transilvania, Fady Chreih, CEO Regina Maria şi Lacrămioara Diaconu-Pintea, membru directorat CE Oltenia.

Share
Share
Share